RSS

De Ce Sa Porti Accesorii Handmade!

Daca tot v-am spus ca poarta handmade cine vrea sa fie originala, acum va voi povesti cum m-am convins ca daca nu vrei sa te trezesti in situatii neplacute, e bine sa alegi lucruri unice. Inclin sa cred ca doar produsele handmade comandate de tine sau facute de tine iti ofera acest confort. Eram la balul de terminare a liceului si, evident, toata lumea cauta innebunita prin magazine bascute, brose, sacouri, pantaloni, pantofi, camasi cat mai frumoase, unice daca se poate! Acum ceva ani era greu de crezut ca cineva chiar va gasi ceva original in asa fel incat nicio alta colega sa nu puna si ea mana pe produsul respectiv. Se putea insa si mai rau. M-am trezit la bal imbracata la fel cu foarte multe colege. E mult spus la fel. Purtam aproape toate acelasi tip de sacou, aceeasi brosa(cumparate, evident, din acelasi magazin. Mie chiar imi placusera si in mod sigur si lor.) si aceeasi bascuta in cap. N-am fost singura care a remarcat acest lucru si m-am simtit atat de prost incat mi-a venit sa plang. Oricum am aduce vorba, stiu ca suna pretios, nu m-am simtit bine. Dar absolut deloc. Am dansat putin si am plecat acasa cu un gust amar si cu lacrimi in ochi. Vazusera si baietii ca nu fusesem deloc originala in vestimentatie. Pana la urma eram imbracata aproape la fel cu alte fete(probleme de adolescenti dar care exista).Tot atunci mi-am jurat ca nu voi mai purta lucruri cumparate din magazine la care pot ajunge si colegele mele. Barbatii nu cred ca au cum sa inteleaga asta, iar noi atunci aveam doar 18 ani. Si am facut chiar a doua zi, dupa un model furat de la mama, prima bascuta handmade din viata mea.



Nume produs : bascuta chocolat.

Atunci cand am terminat-o, am zis : daca tot am inceput, sa fac si un fular desi eram in plina vara. Mi-a prins bine in noiembrie anul acela si mi-a prins bine si in noiembrie 2010 pentru ca am stiut sa aleg materialul potrivit. Fularul acesta a fost terminat in timpul record de 1 zi si jumatate. Cu fiecare ochi pe care il prindeam ma gandeam la rusinea traita la bal(acum gandesc ca asa a fost sa fie pentru a-mi da seama ce inseamna de fapt sa porti ceva unicat), cum ar fi un fular handmade.


Nume produs : fular mov tricotat.

Bineinteles ca dupa ani de zile am inceput sa ma uit mai atenta la magazinele de la noi, la magazinele din Londra sau cele din Viena. Cum ajung rar acolo, atunci cand ajung, ma inspir din diverse modele pentru ca deja produse de gen au aparut si in Romania, insa la preturi foarte, foarte mari. Si in afara de pret, mai exista pericolul ca si alte invitate la petrecerea la care te duci, sa fi trecut pe acolo! Si atunci, mai bine, faci ceva handmade chiar tu! Eu, cel putin, asa gandesc. Tu nu?
Nu e acelasi lucru sa porti acelasi lucru cu alte 1000 de persoane ca atunci cand porti ceva unicat! Poarta handmade!
Vezi cine si de ce poarta handmade aici!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...