RSS

Geanta de toamna School Style Unicat


Geanta School Style

Written by: on 5
Cea mai noua creatie a noastra este o geanta de toamna school style. Sigur, va veti intreba ce ne-a apucat si de ce tocmai o geanta school style. Raspunsul este ca am vazut, intamplator, pe strada, o camasa pepit si ne-am adus aminte de uniformele noastre de scoala. Scoala incepea toamna si atunci, in cazul in care ati uitat. Asa ca ne-am gandit: de ce nu? O geanta handmade school style pentru toamna care, intamplator, se lasa asteptata anul acesta, este un accesoriu dragut, jucaus, usor nostalgic dar care iti poate da o dispozitie copilareasca, minunata, in drum spre birou sau la plimbare. In plus este unicat.
geanta scoala 2015
Geanta School Style
 Va fi molipsitoare, stim sigur :) Si dispozitia, si atmosfera pe care o vei crea in jurul tau, dar si geanta school style. Pentru ca, scolarite fiind, multe dintre noi am purtat camasile pepit. Pentru ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra. Pentru ca nu aveam griji. Si pentru ca, sigur, ne placea baiatul din banca a treia. In general, ne placeau baietii pe care ii vedeam fara ca ei sa vada ca ne uitam la ei. Noi stateam in banca a cincea. Ei nu stiu asta nici acum. :) Geanta school style este confectionata din material textil, cu brose handmade aplicate si captuseala interioara. Geanta se inchide cu fermoar si are dimensiunile 50 x 40 cm. La cerere, putem personaliza brosele in culorile, modelele pe care le doriti, astfel incat sa puteti asorta la cat mai multe tinute, geanta noastra school style de toamna.
geanta de toamna handmade
Geanta handmade de toamna

Nume produs : Geanta school style unicat.
Cod produs : hmh-4027.
Pret : 60 RON.
Termen livrare: Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti!
F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor (data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

Vezi si alta geanta handmade de toamna tricotata din lana si acril!
Sau, daca te inspira o geanta handmande ecosez ca aceasta din poza...

...o poti gasi si comanda AICI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...