RSS

Cadouri Handmade Personalizate

   Ce-ati spune de cadouri handmade personalizate? In general cand spunem handmade, ne gandim la produse frumoase realizate manual, fie tricotate, crosetate, cusute, fie asamblate in mod original din diverse materiale. De multe ori aceste produse, cadouri handmade personalizate, se transforma (via China, ca sa dam doar un exemplu), in produse de serie, realizate, e adevarat, manual de oameni simpli din Cambodgia, Taiwan etc sau de masinarii specializate.
Poarta-handmade.blogspot.com, unul dintre putinele bloguri cu produse originale din Romania (am inceput inainte de anul 2010), specializat in produse si cadouri handmade, va propune o noua abordare: cadouri handmade personalizate!
   Ne propunem sa realizam produse handmade originale, personalizate, in functie de indicatiile clientului. Putem face asta, iar rezultatul, deja aplicat in cazul prietenilor si clientilor nostri fideli, a fost o imensa bucurie pentru noi si o dubla satisfactie pentru iubitorii de handmade care au beneficiat de produsele noastre. Iata cateva exemple de cadouri handmade personalizate.

cadouri handmade personalizate unicat
Cadouri Handmade Personalizate
Ideea de cadouri handmade personalizate este foarte apreciata de sute de admiratori din toata lumea.
Cum ar fi, de exemplu, daca in locul cireselor cusute manual de pe geanta din panza de sac din stanga sus a acestui colaj, ati vrea sa vedeti mere, capsuni, flori sau initiale? Putem realiza un astfel de cadou handmade personalizat. Un astfel de model este geanta din panza de sac cu maci cusuti manual.
Geanta din panza de sac cu maci cusuti manual


Sau, poate, fesul cu model catel din poza a doua de sus din colajul nostru, va avea limba albastra ori violet. Sau verde, de ce nu :)? Fularului handmade albastru cu gluga, din centrul colajului, ii putem aplica urechi de alta culoare sau poate ochisori, sau franjuri multicolori. Putem alege impreuna orice alta culoare, desigur. Spre exemplu, marsala, culoarea anului 2015.
Fular cu gluga culoarea marsala

Vezi detalii despre fularul handmade marsala!

Manusile handmade personalizate pot fi accesorizate cu ce doriti voi, embleme, nume crosetate manual, ca sa nu mai vorbim despre culorile produselor. Pot fi manusi pisici...
Manusi tricotate manual model pisica


Sau pot fi manusi handmade cu model pinguini...

Manusi tricotate manual cu model pinguini


Esenta cadourilor handmade personalizate sta in posibilitatea de a va alege culoarea, design-ul si accesoriile preferate. Nu e acelasi lucru sa porti acelasi lucru cu alte 1000 de persoane!
  
   Puteti urmari ultimele noastre creatii si puteti comanda sau cere sugestii despre cadouri si pe pagina noastra de FACEBOOK!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...