RSS

Manusi Handmade 2013-2014 I Model Pisica

Manusile handmade pentru iarna 2013-2014 ne-au fost inspirate de pisici. Asa ca le-am tricotat manual (pe manusile cu model de pisici, desigur) si le-am aplicat un model de pisicute simpatice si dragute.

manusi cu un deget handmade femei 2014 model unicat pisici


Manusile cu model de pisici handmade sunt tricotate din fir de acril, sunt elastice, de marime universala, au 20 de cm lungime (dar atat marimea cat si culoarea pot fi adaptate nevoilor tale) si sunt moi si calduroase. Plus, vesele :) si sunt albe cu ochii mov.
manusi handmade femei 2014 model unicat pisici


Nume produs : Manusi handmade cu model pisicute.
Cod produs : hmh-460.
Pret : 30 RON.
Termen livrare : Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti! F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

Vezi si manusile handmade cu un deget in degrade. Sau manusile cu un deget tricotate manual cu model pinguin.


Vezi si fustele handmade tricotate si personalizate bleu si verde smarald!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...