RSS

Geanta Handmade In Culorile 2013 Si Bonus Geanta Ecosez Cu Brosa Crosetata

Gentile handmade sunt una dintre slabiciunile noastre si din acest motiv le facem unicat si le realizam manual, in tricot si intotdeauna in culorile anului. Cum in 2013 se poarta anumite culori si cum gentile unicat handmade sunt la moda, va propunem pentru inceput o geanta gri handmade tricotata cu o brosa aplicata, crosetata.



Geanta handmade tricotata este realizata din fir de acril, este captusita si are buzunar pe interior, are model cu torsade si poate fi realizata pe dimensiunile dorite de dumneavoastra. Cea din imagine are 50x35 cm. Se inchide cu fermoar si este suficient de incapatoare pentru obiectele uzuale. O puteti comanda si pe alte culori.


Nume produs : Geanta handmade tricotata cu brosa crosetata aplicata.
Sigur, o alta geanta handmade - de asemenea una dintre ultimele noastre realizari - este geanta ecosez cu brosa crosetata aplicata, perfecta pentru vara 2013.



Geanta ecosez este realizata manual din stofa, are captuseala si fermoar si o brosa crosetata, de asemenea manual, din fir de bumbac cu un nasturel chic aplicat. Are dimensiunea 25x25 cm, iar bareta neagra este crosetata din fir de acril.


Nume produs : Geanta handmade ecosez cu brosa crosetata.

Vezi si alte genti handmade unicat tricotate sau realizate din panza de sac sau ecosez sau haioase pentru copii! Click pe poza...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...