RSS

Manusi Tricotate Manual La Moda Iarna

Manusile tricotate manual sunt la moda acum. Si cum iarna 2012 e la inceput, va propun o pereche chic de manusi tricotate manual, fara degete, de mare ajutor acum. Sunt manusi la moda, dedicate domnisoarelor si doamnelor. Sunt tricotate si au model unicat. Din lana (30%) si acril (70%), manusile tricotate manual fara degete sunt intotdeauna la moda iarna.

manusi handmade tricotate manual

Sunt manusi foarte calduroase si foarte lejere pentru ca sunt facute din lana cu acril. In plus, va puteti alege culorile la moda. De asemenea, puteti comanda si dimensiunile.
manusi tricotate manual iarna

Nume produs : Manusi tricotate manual.
Cod produs : hmh-433.
Pret : 30 RON.
Termen livrare : Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport.
Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet.
Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti!
F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire).
Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com.

Va puteti alege combinatia de culori, in functie de ce purtati dumneavoastra de obicei. De asemenea, dimensiunile manusilor stau la alegerea dumneavoastra pentru ca unele manusi tricotate ca acestea pot fi mai lungi si imbraca mai mult bratul, sau mai scurte. Va astept comenzile la adresele poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

Vezi si CE CULORI SUNT LA MODA IN 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...