RSS

SFANTUL VALENTIN 2012 CADOU PENTRU EL I EA

Update : CEVA FRUMOS DE SFANTUL VALENTIN
Sarbatoarea Sfantului Valentin este un adevarat "festin" al cadourilor. De Sfantul Valentin ii oferim cadouri frumoase, originale persoanei iubite. Pentru ca putini mai stiu ca sarbatoarea Sfantului Valentin a pornit de la o poveste impresionanta. In secolului al 2 - lea, in Roma, imparatul Claudiu a interzis logodnele si nuntile. Motivul...imperiul era implicat in razboaie parca fara sfarsit, iar imparatul s-a gandit ca un soldat care nu este logodit, ori casatorit, lupta mai bine din cauza ca nu prea are mare lucru de pierdut. Gasesti AICI POVESTEA SFANTULUI VALENTIN !
Revenind insa la cadoul pe care il facem persoanei iubite de Sfantul Valentin, trebuie sa remarcam faptul ca daca nu este oferit din suflet, ceea ce inseamna din iubire, acest lucru se vede imediat! Un cadou unicat face intotdeauna diferenta, iar persoana iubita va sti ca este iubita in momentul in care va primi un astfel de cadou de Sfantul Valentin!
Va propunem un cadou unicat, o cana cu husa handmade, tricotata manual cu mesajul pe care il asteptam cu totii de Sfantul Valentin - I LOVE YOU!
cana cu husa Valentine day

Nume produs : Cana cu husa albastra I Love YOU.
Vezi si CULORILE LA MODA IN 2012
Cum insa, Sfantul Valentin inseamna o zi frumoasa petrecuta intre doi indragostiti, va puteti bea cafeaua dimineata o data cu Sfantul Valentin din cani cu hainute I LOVE YOU aproape identice. Spunem aproape, pentru ca va propunem o cana cu husa tricotata manual cu acelasi mesaj I LOVE YOU pe fond roz.

Nume produs : Cana cu husa roz I Love YOU.
Vezi si MARTISOARE UNICAT HANDMADE 2012
Iata cum arata cele doua cani cu hainute handmade impreuna, asa cum merita doi indragostiti de la Sfantul Valentin mai departe :) Cadoul perfect pentru Sfantul Valentin.
cani de Sfantul Valentin cu husa handmade

Vezi si TARGURI DE CADOURI PENTRU SF. VALENTIN, MARTISOR SI 8 MARTIE
....sau ii poti oferi iubitului tau cadou de Sfantul Valentin un fular gen british, gri, handmade, original.




Nume produs : Fular gri british.











Tot de Sfantul Valentin, indiferent ce cadou ii oferi iubitului, poti purta ceva interesant la orice tinuta. Este unicat, handmade, rosu, e facut din tul si poate accesoriza orice porti tu de Sfantul Valentin. Impresia pe care o lasa este puternica. Este o brosa din tul, rosu aprins cu paiete aurii. 

Iata si un detaliu al brosei papion rosie handmade din tul.  Costa 20 RON.


Nume produs : Brosa-papion rosie handmade din tul cu paiete.

Vezi mai multe cadouri unicat pentru Sfantul Valentin!
Sau arunca un ochi la Colectia de martisoare handmade unicat !
Cadoul perfect de Sfantul Valentin poate fi si un FULAR NEGRU CU GLUGA TRICOTAT MANUAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...