RSS

Cu Ce Se Asorteaza Gri

Update : vezi brosele perfect de asortat cu tinutele si culorile din toamna-iarna 2011-2012!
Gri este una dintre culorile iernii 2011-2012. Sa vedem insa cu ce se asorteaza gri-ul! Gri poate fi asortat cu foarte multe culori. Unii spun ca cel mai bine se asorteaza cu alb si negru. Haideti sa vedem de ce gri e una dintre culorile iernii 2011-2012!





Vezi idei de cadouri originale handmade pentru Craciun!







Gri-ul se poate asorta insa foarte usor si cu mov, albastru, chiar si roz. Gri se poate asorta cu aproape orice pentru ca este o culoare neutra. Nu va ramane decat sa va ganditi cu ce puteti asorta un fular handmade British style. Asta daca vreti sa faceti un cadou frumos unui prieten bun sau chiar sotului.
Pe de alta parte, gri-ul ofera o nuanta de mister fiecarei tinute. Sa nu ne mire asadar ca este in topul culorilor la moda si in iarna 2011 - 2012.



Nume produs : Fular gri british.

Gri-ul este insa prezent peste tot. O rochie ecosez poate parea exagerata mai ales daca iesiti in club. E cam office! Si totusi, micile accesorii ecosez sar in ochi fara a da impresia ca sunt purtate de o fiinta care traieste doar office. De exemplu, o gentuta handmade, adica unicat, ecosez, face furori! V-o propunem la un pret, de asemenea, unicat! Iar gri-ul este de asemenea prezent!




Nume produs : Gentuta handmade ecosez cu floare crosetata si bratara cadou.



Nu va ramane decat sa va hotarati voi cu ce le asortati!
Vezi si cu ce se asorteaza verdele!
Vezi si targuri handmade originale in Octombrie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...