RSS

Targuri Handmade I Vintage In Septembrie 2011

In septembrie 2011 sunt anuntate doar cateva targuri handmade sau vintage de unde poti cumpara produse facute manual la preturi foarte bune. Pe 24 si 25 septembrie avem la Sala Dalles, targul V for Vintage. Se tine intre orele 12 si 20, iar intrarea este 10 RON.


Ia-ti colierul handmade din macrame de AICI!

Potrivit Ilovehandmade.ro, pana atunci mai sunt si altele. Unul dintre aceste targuri este tot in Bucuresti de pe 10 pana pe 11 septembrie la Palatul Sutu, langa Universitate. Intrarea este libera.

Tot pe 10 septembrie se organizeaza un targ handmade la Constanta, in Curtea Delfinariului. Evenimentul poarta numele Think Green. 
Un alt targ handmade este de pe 17 pana pe 18 septembrie la Pitesti, in centrul orasului, chiar intre magazinul Fortuna si Trivale Shopping Center.
Daca nu aveti timp sa ajungeti la aceste targuri, puteti comanda produse handmade AICI. Spre exemplu, la noi, s-a bucurat de succes aceasta geanta handmade din panza de sac, cu maci cusuti de mana.



Nume produs : gentuta handmade din panza de sac, cu maci cusuti manual.


Nume produs : gentuta handmade alba din rafie.





Nume produs : gentuta alb-rosu cu buzunar aplicat.



Nume produs : fular alb-rosu cu fundite aplicate.











Iubitoarele de produse si cadouri originale au apreciat si gentuta handmade albastra cu o bascuta.



Nume produs : Gentuta handmade albastra cu ochi si bascuta albastra cu alb.















Cum am avut parte de o iarna capricioasa, rece si cu destul de multa zapada in 2010, caciulita handmade gri cu lila pusa in valoare de un fular lila este de asemenea in topul vanzarilor noastre


Nume produs : Caciulita gri cu lila si fular lila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...