RSS

Ce Poarta Mamicile De La Hollywood In Vara 2011!

Stim cu totii ca vedetele de la Hollywood dau in general tonul cand vine vorba despre tendinte in moda asa ca am aruncat un ochi pe ce poarta starurile, devenite si mamici, in vara 2011, cu ajutorul www.idieta.ro.  Heidi Klum de exemplu ne uimeste, cu o tinuta de rockerita la care adauga cizmulitele cu toc, din piele intoarsa, excelent asortate gentii si camasii. Ne atrag atentia si blugii dar si esarfa.


Daca vestimentatia lui Heidi Klum poate parea putin extravaganta, nu acelasi lucru s-ar spune despre trenciul simplu in care s-a imbracat Katie Holmes. Simplu si eficient. Ne-a atras atentia geanta in ton cu trenciul si ochelarii.

O aparitie absolut delicioasa este Reese Witherspoon. Iti sar in ochi din primul moment balerinii rosii si evident pantalonii stransi pe picior. Hainuta gri, simpla, ii completeaza alura de fetita iesita o fuga pana la casa bunicilor. Sa nu uitam totusi ca are 35 de ani si 2 copii:).

In ceea ce o priveste pe Naomi Watts, un ochi ne-experimentat ar zice ca diva nu s-a uitat in oglinda cand a fugit de acasa sa-si ia copilul de la gradinita. Daca ne uitam insa cu atentie observam ca imbina un stil rebel (pantaloni suflecati) cu cel studiat atent ( o bluza deosebita, fina la care a adaugat si un lant cu pandantiv de aur).
In fine, iat-o si pe Jessica Alba care abia se vede de dupa geanta destul de mare, cu motive florale. De altfel, si bluza este inflorata, iar combinatia rezultata din pantalonii inchisi la culoare, un roz abia ivit la bluza si negrul gentii, poate fi oricand o varianta excelenta si la noi.
 Sursa foto : www.idieta.ro.
Vezi si ce rochii poarta miresele in 2011!

Mini-Gentute Handmade!

Vezi ce berete se poarta in iarna 2011-2012!
Ne-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca anul acesta vor fi la moda mini-gentutele. Evident, este vorba despre mini-gentute tricotate unicat. Pentru ca handmade-ul iti ofera posibilitatea sa personalizezi orice articol iti doresti, va propunem astazi o mini-gentuta facuta de mana, numai buna pentru tinut in ea telefon mobil, un mic portofel sau un ruj.


Are 20 de centimetri pe 20 de centimetri si un nasture a carui culoare o putem modifica dupa cum doresti tu! Nu trebuie decat sa ne scrii la poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com si sa ne spui cum vrei sa arate aceasta mini-gentuta a ta 100% handmade.
Nume produs : mini-gentuta handmade.

Vezi cu ce s-ar asorta mini-gentuta handmade AICI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...