RSS

Fular Gri British E Mereu La Moda!

Un accesoriu mereu de folos barbatilor si mereu la moda este fularul, mai ales cand iarna intarzie sa se dea dusa. Britanicii au o adevarata religie pentru fularul gri. In primul rand pentru ca se asorteaza tinutei lor tipice : pantaloni si palton. Va propunem un fular gri British handmade.

Nume produs : Fular gri British.
Cod produs : hmh-2004.
Pret : 45 RON.
Termen livrare : Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti!
F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com. Vezi si ce caciula handmade se poarta iarna aceasta si ti se potriveste!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...