RSS

Idei De Cadouri Pentru Craciun!

Vezi brose in forma de fes de Mos Craciun si brad de Craciun!
Sarbatorile de iarna pe 2010-2011 se anunta capricioase ca si noi, doamnele, cand cautam cadouri de Craciun de exemplu! Si, cum se mai intampla sa fim in pana de idei de cadouri pentru sarbatori, salvarea are un singur nume: handmade! Pana si la Dansez pentru tine am vazut concurenti care purtau chestii tricot si asta nu poate decat sa ne puna pe ganduri. Doar oamenii aia stiu ei ce stiu! In fine, sa zicem ca esti invitata la o prietena de Craciun si nu stii ce cadou sa ii iei sa o surprinzi? Te gandesti ca poate s-o fi saturat de cosmetice sau accesorii pe care le stie toata lumea de prin magazine? Noi iti oferim solutia! Ii comanzi o gentuta haioasa care se asorteaza cu o basca simpatica si, eventual, cu o bratara (e cadou de la noi).



Nume produs : gentuta alb cu rosu, bratara rosie cu bascuta alba.

Daca esti invitata la o prietena care are un copil mic, e si mai bine pentru el si pentru buzunarul tau! Ai rezolvat si problema tatalui:)! Te prezinti cu doua fesuri personalizate handmade dar platesti unul singur!



Nume produs : caciula gri cu ochi si caciulita maro pentru copii.

O alta situatie e cand va invita un cuplu tanar (adica n-au apucat sa isi ia rolul de parinti in serios). Aici daca prietenei tale am vazut mai sus ce ii poti lua, sotului ei...mai bine il lasi pe al tau sa hotarasca! Sau ii poti duce un fes original de iarna rosu cu un ren brodat! Poate avea si initialele lui pe el. Trebuie doar sa ne spui!


Nume produs : fes rosu cu ren:).

Lasa-ti imaginatia sa zboare si spune-ne cum vrei sa arate cadoul perfect la adresa : poartahandmade@gmail.com!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...